0
0
0
s2smodern

Photo credit: Fruta / dahaus!

Cu o experienta de mai bine de 20 de ani, artistul originar din Israel pe numele sau real Chico Shuella, va fi prezent in premiera la evenimentul organizat de We Love Progressive in data de 10 februarie 2018.


Undrgrnd.05 il prezinta pe Chicola, care se afla in turneu de promovare al celui mai nou album "Could Heaven Be" lansat la sfarsitul anului trecut la label-ul lui Guy J, Lost & Found. Materialul poate fi ascultat si cumparat de pe beatport.

Devenit un reper in muzica electronica underground din tara natala dar nu numai, Chicola a mixat de-a lungul vremii in deschiderea unor artisti de renume mondial precum Carl Craig, Danny Tenaglia sau Basement Jaxx, a avut seturi in emisiuni celebre ca It Is What It Is (Radioshow-ul lui Laurent Garnier) sau Transitions. A lansat productii la Sudbeat, Lowbit, Tenampa, Tulipa, Microcastle si Lost & Found.

Pentru o seara perfecta, line-up-ul episodului 5 al Undrgrnd va fi completat de rezidentii conceptului Alex & Mircea Babescu, Oscar si Vali Ciurea.

ULTIMELE NOUTATI ▾

PUBLICITATE

PARTY AGENDA ▾

Urmareste-ne pe Facebook, Twitter, Instagram sau Google+ pentru a fi la curent cu toate noutatile noastre!

Sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi direct pe e-mail cele mai importante stiri. 

Introdu adresa ta de e-mail si apasa butonul Aboneaza-ma. Nu te bombardam cu mesaje si te poti dezabona oricand.