0
0
0
s2smodern

Photo credit: Alex Vlase / djsets.ro

La multi ani! 2018 deja a inceput de cateva zile si v-am pregatit un articol in care aducem in atentia voastra gig-urile de inceput de an ale dj-ilor romani in cluburile consacrate din afara Romaniei.


1. Departe de vremea rece de la noi, trio-ul Premiesku va fi prezent in Brazilia pe 5 ianuarie la D-Edge din Sao Paolo si pe 6 ianuarie la Warung Beach Club din Itajai. Alaturi de ei la ambele petreceri va mai fi prezent si Petre Inspirescu.


2. Robert si Dani cunoscuti ca NTFO vor fi in Turcia in prima luna din anul 2018. Roots ii prezinta pe data de 12 ianuarie in Istanbul si pe 13 ianuarie in Izmir.

3. Fabric din Londra isi deschide usile in data de 13 ianuarie pentru trei dintre cei mai iubiti artisti: Petre Inspirescu [a:rpia:r], va aduce cu el cel mai fin minimal, Priku care pentru prima data in acest club aduce proiectul live Atipic si fondatorul Amphia, Vlad Caia, care va delecta publicul cu propria sa versiune de techno.

4. Tot pe data de 13 ianuarie, Herodot va fi in Istanbul la invitatia MU Istanbul, urmand sa mixeze pe 20 ianuarie in Franta, pe 27 ianuarie in Uruguay si pe 2 februarie in Statele Unite.

5. In aceeasi zi de sambata 13 ianuarie, Sepp va mixa in Paris la Nouveau Casino, alaturi de Janeret (Yoyaku) si Miroloja.

6. Bucuresteanul stabilit in Berlin, Cosmin TRG unul dintre cei mai renumiti dj de techno va presta in 3 locatii diferite din Statele Unite in luna ianuarie: pe data de 19 @ Marble Bar (Detroit), pe 20 in clubul Output din New York si pe 27 ianuarie in clubul Flash din Washington.

7. Pentru Primarie primul eveniment din afara Romaniei va avea loc in Lille, Franta, pe 19 ianuarie. Artistul din spatele Tzinah ne promite un set special de 4 ore.

8. 21 ianuarie il va prinde pe Gescu in America la Borough Session in San Diego, California.

9. Barac incepe anul cu un gig in Elvetia in club Elysia din Basel (26 ianuarie) unde va mixa alaturi de Philippe Jeanneret si Elrino.

10. In clubul Hoppetosse (aflat sub acelasi management cu Club der Visionare) din Berlin, va mixa Alexandra, in cadrul evenimentului Melliflow & Closer/Kiev Winter Trip 2 - intre 3-5 februarie. De visual se va ocupa Cote.

11. Alti artisti care vor vizita clubul Fabric (4 februarie) sunt Cristi Cons si Vlad Caia pentru prima data in Regatul Unit cu proiectul Amorf (live) - proiect din care mai face parte pianistul german Misha Blanos. Ei vor fi prezenti la petrecerea aniversara de 11 ani a label-ului Wet Yourself!

12. In data de 17 februarie, tot in Londra dar sub brandul STUMP, vom avea o seara romanesca plus after, deasemenea tot romanesc. Raresh va pune b2b cu Cezar la aproape un an de la primul lor back2back din Londra. CAP, apreciatul nostru artist face si el parte din acest line-up, plus Cote la visual-uri! Afterparty-ul va incepe la ora 07:00 in alta locatie cu Suciu, Cally, Robson si Special Guest.

ULTIMELE NOUTATI ▾

PUBLICITATE

PARTY AGENDA ▾

Urmareste-ne pe Facebook, Twitter, Instagram sau Google+ pentru a fi la curent cu toate noutatile noastre!

Sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi direct pe e-mail cele mai importante stiri. 

Introdu adresa ta de e-mail si apasa butonul Aboneaza-ma. Nu te bombardam cu mesaje si te poti dezabona oricand.