0
0
0
s2smodern

Abia intors de la festivalul Delahoya, Horace Dan D a fost invitatul ultimei editii a podcastului nostru care s-a auzit in premiera la Radio DEEA, sambata 25 iunie.


Horace a luat primul contact cu muzica electronica in Germania in 1990 cand a avut ocazia sa asculte piese si nonstop-mixuri la posturile regionale sau nationale de radio si televiziune. Putin mai tarziu l-au fermecat emisiunile realizate de Simone la MTV Europe unde clipurile realizate de Prodigy, SL 2 sau Dr. Drevious l-au castigat definitiv in tabara muzicii electronice.

In 1993 a infiintat o formatie de muzica electronica (4 Me Double) impreuna cu 2 prieteni si tot atunci si-a inceput activitatea ca dj amator la private party-uri. Vara anului 1995 a fost cea a debutului sau radio, cu prima emisiune de muzica electronica din Transilvania si a 2-a din tara. In decembrie 1995 a tinut primul party din Transilvania specializat pe muzica electronica, intitulat “Rave Time”.

De atunci au trecut peste 22 ani in care a mixat la cluburi si la festivaluri din aproape toate orasele importante din Romania. De Horace Dan D si organizatia CRS se leaga si succesele unor festivaluri sau evenimente nationale sau regionale precum Delahoya, Transilvanian Summit sau DJ’s Gathering unde sia adus contributia ca dj si ca organizator.

Ceea ce l-a evidentiat inca de la inceput fata de dj-ii din generatia sa, au fost participarile numeroase la evenimente din afara granitelor tarii. Horace a fost primul dj roman care a intreprins un turneu in afara granitelor tarii: iunie 2003 in Germania si august 2003 in Polonia. De atunci este invitat regulat de cluburi sau la evenimente din Germania, Polonia, Ungaria, Elvetia, Austria, Serbia, Spania, Franta, Cehia, Italia, etc.

Links:

Introdu adresa ta de e-mail si apasa butonul. Nu te bombardam cu mesaje si te poti dezabona oricand.

ULTIMELE NOUTATI ▾

PUBLICITATE

PARTY AGENDA ▾

Urmareste-ne pe Facebook, Twitter, Instagram sau Google+ pentru a fi la curent cu toate noutatile noastre!

Sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi direct pe e-mail cele mai importante stiri. 

Introdu adresa ta de e-mail si apasa butonul Aboneaza-ma. Nu te bombardam cu mesaje si te poti dezabona oricand.