0
0
0
s2smodern

Photo credit: Facebook database

Fiind una dintre cele mai apreciate prezente feminine de pe scena muzicii electronice romanesti, ea a descoperit acest stil de muzica la varsta de numai 12 ani, mergand intr-un club cu mama sa. V-o prezentam in interviul de astazi, pe Livia Andrei, cu siguranta cea mai sexy prezenta de pe scena locala, care a facut senzatie la toate party-urile unde a mixat.


djsets.ro: Cand si mai ales de ce te-ai apucat sa mixezi?

Livia Andrei: In 2010, iar primul meu gig a fost in 2012 la o petrecere Anonymous. Îmi amintesc că am avut foarte mari emoții. Motivul pentru care m-am apucat, hmmm... energia oamenilor, îmi place mult să-i văd fericiți din spatele pupitrului.

djsets.ro: Ce anume te inspira in activitatea ta? 

Livia Andrei: Unii dintre noi înțeleg meseria asta ca o nevoie de a traduce emoția la fel de mult ca întreținutul mulțimii. Dacă poți dansa pe ea, e grozav, e chiar un bonus, dar muzica ar trebui să-ți spună ceva. Ar trebui facută într-o manieră serioasă şi care să binedispună pe cineva doar prin simpla ascultare. Cu alte cuvinte sunt inspirată de muzica bună, muzica prin care te poți conecta cu publicul. De-a lungul anilor, simt ca am devenit din ce în ce mai bună în a-mi da seama când oamenii vor ceva sau când lucrurile trebuie schimbate, datorită gesturilor, privirii, mişcării corpului.

djsets.ro: Inca de la inceput, ai avut priza la public. Ce crezi ca a contat cel mai mult?

Livia Andrei: Îmi place să cred că sunt apreciată datorită vibe-ului pe care îl transmit prin seturile mele. Contează mult să ai un vibe bun pe care să-l împartăşeşti cu ceilalți.

djsets.ro: Care a fost petrecerea la care ai mixat si pe care o consideri cea mai reusita?

Livia Andrei: Ohh, au fost atat de multe. La această întrebare  îmi este greu să răspund dar o să enumăr câteva si o sa încep cu primul meu party privat la ANONYMOUS - Behind Closed Doors, asta se întâmpla acum 4 ani, apoi Girls Love Techno (primul party la care lineup-ul era alcatuit doar din fete) , iar anul trecut am avut două experiențe foarte frumoase in Bulgaria la Sofia EXE ep VII şi în Nesebar la CACAO BEACH.

djsets.ro: Ai adus discutia despre gig-urile din afara țării. Ce ne poti spune despre asta?

Livia Andrei: Da, este adevărat, am început să călătoresc din ce în ce mai mult ceea ce mă face foarte fericită pentru că în sfârşit încep să apară roadele muncii.

djsets.ro: Care este clubul tău preferat România?

Livia Andrei: Pe primul loc DATABASE din Timişoara. Este un club undergroud cu design minimalist, sunetul este excelent iar setup-ul de lumini este minunat.

djsets.ro: Se ne uitam putin inapoi la anul care tocmai se incheie. Alaturi de cine ti-a placut cel mai mult sa mixezi in acest an?

Livia Andrei: Am mixat alături de foarte mulți DJ de calitate, dar Nakadia rămane pe primul loc pentru mine. Ea îmi transmite fix vibe-ul pe care îl descriam mai devreme, iar mai presus de toate este un om cu un suflet minunat, avem o conexiune specială.

djsets.ro: Vei prinde trecerea dintre ani tot la pupitru, la ce sa se astepte lumea de la tine, in noaptea de revelion?

Livia Andrei: Da, voi mixa ca în fiecare an la ANONYMOUS - Mad World NYE alături de Nick Warren, Chelina Manuhutu, Nocturno, Audiopulse si Kool într-o locație superbă din Bucureşti. Ce pot dezvălui, este că pregătesc un set special!

ULTIMELE NOUTATI ▾

PUBLICITATE

PARTY AGENDA ▾

Urmareste-ne pe Facebook, Twitter, Instagram sau Google+ pentru a fi la curent cu toate noutatile noastre!

Sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi direct pe e-mail cele mai importante stiri. 

Introdu adresa ta de e-mail si apasa butonul Aboneaza-ma. Nu te bombardam cu mesaje si te poti dezabona oricand.