Viorel Dragu lanseaza They Come (EP) la label-ul CZ din Belgia

0
0
0
s2sdefault

Viorel Dragu debutează la label-ul CZ din Belgia cu E.P. - ul “They Came” ce contine doua piese originale techno “They Came” si “Portal”. Acesta va fi lansat pe 29 Mai cu 2 saptamani de exclusivitate pe Traxsource, apoi pe 12 Iunie pe Beatport, iTunes si restul magazinelor online de muzica.


Viorel este un DJ si producator experimentat, cu o serie impresionantaa de rezidentte ssi evenimente. De la a fi rezident la faimosul Café del Mar Ibiza in 2012, pana la a pune muzica in multe alte locatii cunoscute pe plan internattional de pe insula (Sankeys Ibiza, Bora Bora Ibiza, Es Vive Hotel, Hotel Santos, Savannah Ibiza, Sushi Mambo si multe altele), de asemenea, fiind invitat de mai multe ori, la Ibiza Global Radio pentru emisiunea lui David Moreno "Ibiza Dance”.

Muzica lui Viorel a ajuns in playlist-urile mai multor DJ de renume international din industrie, precum Richie Hawtin, Carl Cox, Sidney Charles, Hermanez, Uner si multi altii. Cu piese lansate la Natural Rhythm, urmat de Proof Recordings si Share Records, anul acesta Viorel a semnat si cu labelul CZ din Belgia. 
Prima sa lansare in colaborare cu Gruia a fost in Mai 2014, intitulata “Malediction” [Natural Rhythm] , care contine doua piese originale si doua remixuri de la producatori de renume, precum Hermanez si Horatio. La scurt timp a fost lansarea solo a EP-ului "Deep Waters” [Natural Rhythm], piesa principala fiind inclusa in playlist-ul lui Richie Hawtin la Enter Space Ibiza si la Creamfields Liverpool. 
La inceputul anului 2015 a avut primul contact cu Label-ul Proof Recordings la care a scos un remix pentru Loopsize, alaturi de Gruia, urmat apoi in August de o prima colaborare cu LaOra pentru EP-ul "Cuckoo", cu remixuri de la DannyO si Pizeta. 
In 2016 o alta piesa semnata Viorel Dragu si Gruia, a fost semnata la Proof Recordings. Aceasta s-a intitulata “HOIA” si a fost lansata pe compilatia “Ibiza Summer Compilation 2016”. 
Un alt EP solo intitulat "Closer" a fost lansat în Iulie 2015 sub label-ul Share Records si contine 3 piese originale.
Un pas foarte important a fost facut atunci cand CR2 Records a sublicentiat o colaborare cu Horatio intitulata "Enter the Dragon", piesa care a fost inclusa în Compilatia de 4 CD-uri Space Ibiza 2015 , mixata de Technasia. Aceeasi piesa i-a atras atentia lui Carl Cox atunci cand a mixat la party-ul de închidere Revolution at Space Ibiza in 2015 si 2016 si din nou la ADE 2015.

 

Introdu adresa ta de e-mail si apasa butonul. Nu te bombardam cu mesaje si te poti dezabona oricand.

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net